עמוד 1 מתוך 1

מעבר מ'רגיל' ל'מנהל'

פורסם: ד' דצמבר 09, 2015 8:53 pm
על ידי mahola
היי, ניסיתי להחליף שם משתמש... מפה לשם שיניתי (בטעות!!!) את הגדרתי מ'מנהל' ל'רגיל'. כעת אינני יכולה לעשות כלום! חוץ מלהנפיק קבלות... אני רוצה לחפש קבלות אחורה, או להוסיף חתימה ידנית... המערכת לא נותנת לי וכותבת לי שאיני מורשית כניסה... כיצד אני מחזירה עצמי לעמדת 'מנהל'????
עזרה ב-ב-ק-ש-ה
ותודה!

Re: מעבר מ'רגיל' ל'מנהל'

פורסם: ה' דצמבר 10, 2015 9:22 am
על ידי iCount
שלום
אנא שלחי לי הודעה פרטית עם מזהה החברה שלך

Re: מעבר מ'רגיל' ל'מנהל'

פורסם: ה' דצמבר 10, 2015 9:49 am
על ידי mahola
JohnnyBGood , סליחה...
אני פשוט לא מצליחה להבין איך אני פונה אליך בפרטי...

Re: מעבר מ'רגיל' ל'מנהל'

פורסם: ה' דצמבר 10, 2015 9:57 am
על ידי iCount
2015-12-10 09_56_35-Start.jpg
(4.63 KiB) הורד 42 פעמים

תלחצי על "פרטי"

Re: מעבר מ'רגיל' ל'מנהל'

פורסם: ה' דצמבר 10, 2015 12:27 pm
על ידי iCount
שיניתי לך.
יש להתנתק ולהתחבר מחדש.