עמוד 1 מתוך 1

סוג לקוח

פורסם: ג' דצמבר 29, 2015 6:52 am
על ידי raphaelfreeman
איפה מכניסים פרמטרים לסוג לקוח?

Re: סוג לקוח

פורסם: ג' דצמבר 29, 2015 8:22 am
על ידי yoav
ניתן להגדיר סוגי לקוחות דרך "מערכת->מנהלה->סוגי לקוחות".

Re: סוג לקוח

פורסם: ג' דצמבר 29, 2015 8:33 am
על ידי raphaelfreeman
אז לא מגדירים אם הוא עמותה או חברה בע"מ וכו'?

Re: סוג לקוח

פורסם: ג' דצמבר 29, 2015 9:56 am
על ידי yoav
לא.
אם אתה רוצה להגדיר את זה כסוגי לקוחות אתה יכול, אבל זו לא המטרה של סוגי לקוחות.