עמוד 1 מתוך 1

לוגו לא מופיע

פורסם: א' ספטמבר 10, 2017 11:21 am
על ידי byedidia77
שלום, אני חדש בשימוש בתוכנה זו.

העליתי לוגו עפ"י ההנחיות בהגדרות מערכת, אבל לתומי אני לא רואה אותו בממשק של העלאת הלוגו ואני כן רואה שאפר למחוק אותו, ולא במסמכים שאותם הגדרתי עם הצגת לוגו.

אודה לעזרתכם.

ידידיה ביסמוט

Re: לוגו לא מופיע

פורסם: א' ספטמבר 10, 2017 12:45 pm
על ידי iCount - Ido
שלום,

מה גדול הלוגו שאתם מנסים להעלות למערכת? האם אתם נתקלים בהודעת שגיאה?

Re: לוגו לא מופיע

פורסם: א' ספטמבר 10, 2017 12:50 pm
על ידי byedidia77
149*148
אני לא מקבל הודעת שגיאה

Re: לוגו לא מופיע

פורסם: ד' ספטמבר 16, 2020 9:53 am
על ידי liormolcho
משום מה לא מופיע לי הלוגו במסמכים אבל בתצוגה במקדימה של "פשוט וקליל לוגו גדול" הוא כן מופיע. מישהו יודע למה?

Re: לוגו לא מופיע

פורסם: ד' ספטמבר 16, 2020 10:12 am
על ידי Dor - iCount
בוקר טוב,
אם תיגש למערכת-> הגדרות-> החברה שלי-> לוגו-> תוכל לראות שלא מוגדר לך לוגו.
יש לשים לב להנחיות: מומלץ שקובץ הלוגו יהיה בפורמט של JPG, כמו כן, מבחינת מימדי הלוגו רצוי שגובה הלוגו לא יעלה על 150 פיקסלים.
הרוחב אינו מוגבל אבל מומלץ לא לעבור 1654 פיקסלים.

לסיום לשמור.

לאחר העלאת קובץ הלוגו ניתן לראות תצוגה מקדימה של המסמך דרך מערכת-> הגדרות-> עיצוב & טקסטים-> לשונית 'עיצוב'-> וללחוץ על 'תצוגה מקדימה'.

בברכה,
דור