עמוד 1 מתוך 1

לוגו

פורסם: ה' נובמבר 07, 2019 6:58 pm
על ידי Ahuvalev
הלוגו שלי נעלם מהחשבוניות

Re: לוגו

פורסם: ו' נובמבר 08, 2019 6:05 pm
על ידי iCount
שלום
אנא בדוק אם יש לוגו ב"מערכת-הגדרות-החברה שלי-לוגו"
אם אין - צריך להלעות אותו מחדש.

Re: לוגו

פורסם: ב' נובמבר 11, 2019 9:22 am
על ידי WPstudio
אותו המקרה אצלי. הלכתי ל״מערכת - הגדרות - החברה שלי - לוגו״ וניסיתי להעלות לוגו מחדש. הקובץ אותו קובץ ולפי ההגדרות, אבל כל פעם כשאני לוחצת על כפתור ״שמור״ עולה לי דף חדש עם המילים ״נסה שנית״. ניסיתי מספר פעמים לאורך 3 ימים והתוצאה זהה. כיצד ניתן לתקן?

Re: לוגו

פורסם: ב' נובמבר 11, 2019 10:03 am
על ידי Dor - iCount
שלום,
אנא נסה בבקשה לבצע את פעולת העלאת הלוגו מחדש מתוך דפדפן הכרום.

בברכה,
דור

Re: לוגו

פורסם: א' פברואר 02, 2020 7:46 pm
על ידי yoram.hayot
הלוגו נעלם פתאום.
אז עידכנתי מחדש את הלוגו ועדיין לא מופיע
עברתי על כל הפתרונות שהציעו בפורום ועדיין לא מופיע

Re: לוגו

פורסם: א' פברואר 02, 2020 7:57 pm
על ידי Dor - iCount
ערב טוב יורם,
כאשר אני ניגש אצלך בחשבון למערכת-> הגדרות-> החברה שלי-> לוגו-> אני רואה שהוא מופיע.
האם הכוונה שלך לזה שהלוגו לא מופיע על גבי המסמכים?
האם יש מסמך ספציפי שהוא לא מופיע?
אם כן, אנא עדכן אותי בבקשה על מספר המסמך.
תודה :)

בברכה,
דור

Re: לוגו

פורסם: א' פברואר 09, 2020 11:09 pm
על ידי LizAvni
ערב טוב,
אותה הבעיה אצלי.
אני מנויה על התוכנית, בטעות הסרתי את הלוגו מהמסמכים ועכשיו שאני מנסה להכניס את הלוגו הוא לא עולה וזה זורק אותי לחלון ״נסה שנית״
הבעיה היא שאחרי מספר פעמים של ״נסה שנית״ אני לא מצליחה להכנס למערכת!
נכון לעכשיו אני מוציאה קבלות ידניות ... אשמח לדעת האם מישהו יכול להשתיל לי את הלוגו בחשבון? כי הייאוש לא נעשה יותר נוח.

תודה רבה!

Re: לוגו

פורסם: ב' פברואר 10, 2020 10:47 am
על ידי Dor - iCount
ליזה אנא נסי בבקשה לבצע את הפעולה דרך דפדפן ה-CHROME.

Re: לוגו

פורסם: ד' פברואר 19, 2020 12:46 pm
על ידי zoharit83
גם אצלי אותה הבעיה.
על שום מסמך שאני מוציאה לא מופיע הלוגו.
ניסיתי להעלות דרך CHROM ועדיין זה לא פותר את הבעיה.
אשמח לעזרה.

Re: לוגו

פורסם: ד' פברואר 19, 2020 1:12 pm
על ידי Dor - iCount
שלום,
אני רואה שמוגדר לך לוגו, אבל הוא מאוד קטן.
כדי שהלוגו יוצג לך בגודל נורמלי והגיוני מומלץ שקובץ הלוגו יהיה בפורמט של JPG, כמו כן, מבחינת מימדי הלוגו רצוי שגובה הלוגו לא יעלה על 150 פיקסלים.
הרוחב אינו מוגבל אבל מומלץ לא לעבור 1654 פיקסלים.

ולכן אנו ממליצים לך לגשת למערכת-> הגדרות-> החברה שלי-> לוגו-> להסיר אותו ע"י לחיצה על 'מחק'-> ולאחר מכן להעלות את הלוגו מחדש עם המימדים החדשים.

בברכה,
דור