עמוד 1 מתוך 1

בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ד' דצמבר 05, 2018 10:56 pm
על ידי mlev
במימשק החדש (v3) בהעברה בנקאית אני ממלא שדה [banktransfer[account
שהוא החשבון שלתוכו הועבר הכסף, אך בקבלה, בשדה ״הופקד לחשבון״ אני מקבל רק תו מינוס :״-״
מצורף צילום מסך מהקבלה

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 9:26 am
על ידי iCount
שלום
בשדה הזה אה אמור להעביר את ה ID של חשבון הבנק שלך, אותו אתה אמור לקבל משאילתה:
bank/get_list
אם אתה לא מסתדר עם זה אנא פתח קריאת תמיכה מתוך המערכת שלך כדי שנזהה אותך ונוכל לבדוק לפי הלוגים שלך מה אתה שולח ואיפה הבעיה.
אם אתה משתמש ב API אז אתה במסלול מלא וזכאי לתמיכה מתוך המערכת :)

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 1:16 pm
על ידי mlev
תודה רבה. אנסה.

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 1:17 pm
על ידי Dor - iCount
בהצלחה :)

בברכה,
דור

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 1:31 pm
על ידי mlev
הפעלתי bank/get_list
וקיבלתי שבנק הפועלים מספרו 12
נו, את זה אני כבר יודע...
בשאילתה לצורך יצירת קבלה לפי העברה בנקאית,
אם כתבתי בשדה כך
banktransfer[account]=12-537-232400
אז קיבלתי שגיאות,
ואם כתבתי בשדה כך
banktransfer[account]=12537232400
אז לא קיבלתי שגיאה,
אך בקבלה שיצרתם לא הופיע לאיזה חשבון נכנס הכסף, כפי שהצגתי בתמונת המסך
(בנוסף, שאלתי היום גם איך מעבירים לכם את מספר ההעברה הבנקאית על מנת שתציגו גם אותו בקבלה)

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 2:01 pm
על ידי iCount
סליחה :)
אתה צריך להריץ
company/bank_accounts

טעיתי. הקודם שנתתי לך באמת מחזיר לך את רשימת הבנקים הכללית.

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 3:06 pm
על ידי mlev
תודה על תשובתך המהירה.
הרצתי את השאילתה, וקיבלתי:
"bank_accounts":{"1":{"account_id":1,"bank":12,"bank_name":"פועלים","branch":"537","account":"232400","currency_id":5,"currency_code":"ILS","title":"12 [537] 232400 - ILS"},"2":{"account_id":2,"bank":12,"bank_name":"פועלים","branch":"816","account":"20220021","currency_id":5,"currency_code":"ILS","title":"12 [816] 20220021 - ILS"}}
אנו משתמשים בחשבון הראשון.
עדיין איני מבין מזה, מה בדיוק עלי לכתוב בשאילתה לביצוע תשלום בהעברה בנקאית כדי שתכניסו את מספר החשבון שלנו לקבלה.
ניסיתי מספר אפשרויות כולל
banktransfer[sum]=2.34&banktransfer[date]=2018-12-6&banktransfer[account]=12[537]232400
ויש הודעות שגיאה

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 3:19 pm
על ידי iCount
שים לב שקיבלת מערך של חשבונות. לכל חשבון אינדקס.
הראשון 1, השני 2.

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 3:52 pm
על ידי mlev
תודה רבה!

Re: בממשק החדש בהעברה בנקאית ״הופקד לחשבון״ אינו מתמלא

פורסם: ה' דצמבר 06, 2018 4:23 pm
על ידי Dor - iCount
סופ"ש נפלא,

בברכה,
דור