שלום רב ותודה על פנייתך,
במסלול האקספרס ניתן להתחבר רק לספק הסליקה PAYME, להפיק מסמכים ולחייב מתוכם, מודולים נוספים כגון שמירת כרטיסי אשראי קיימים רק במסלול המלא- ולכן אם את רוצה שהמודול הזה יופעל עליך לעבור למסלול המלא.
לפני המעבר למסלול המבוקש אנו ממליצים שוב לקרוא את המחירון שלנו כדי שתוכלו לבדוק את כדאיות המעבר והאפשרויות שכל מסלול מכיל בתוכו:
https://www.icount.co.il/plans/במידה והחלטתם לעבור להלן ההסבר:
כדי לעבור בין מסלולים יש להיכנס בתפריט ל: "מערכת->הגדרות->הנהח"ש"
שם, ללחוץ על "הגדרות הנהלת חשבונות"
ניתן לשנות שם את סוג החשבון.
לא לשכוח לשמור.
חשוב לנו לציין:
במעבר ממסלול מלא למסלול אקספרס, המערכת תודיע לך שהבקשה התקבלה ורק לאחר סיום החודש הנוכחי וחיוב עבורו - המערכת תעביר אותך אוטומטית למסלול האקספרס.
במעבר ממסלול אקספרס חזרה למסלול מלא - המערכת לא ממתינה ומאפשרת לעבור מייד, אך אין זיכויים על יתרת רישיון במסלול האקספרס.
לגבי מודול שמירת כרטיסי אשראי.
ברמת העיקרון, כאשר המודול פעיל, ניתן להזין באופן ידני את פרטי האשראי בתוך כרטיס הלקוח ואז כאשר תחייבי את הלקוח מתוך קבלה או חשבונית מס קבלה יופיעו הפרטים ללא צורך הקלדתם מחדש.
או כאשר מחייבים פעם ראשונה דרך קבלה או חשבונית מס קבלה זה יישמר אוטומטית בכרטיס הלקוח.
במידה ויש לך מספר ספק של ויזה כאל, אז בעת חיבור למסוף סליקה PAYME ניתן לבחור מבין המסלולים שלהם את מסלול iCount גדול כאל.
כמו כן, תמיד ניתן לפנות לתמיכה של PAYME לשאלות ולבירור עניינים נוספים:
support@paymeservice.comניתן לקרוא על סליקת כרטיסי אשראי וספקי הסליקה הנתמכים בכתבה הבאה:
https://www.icount.co.il/help/credit-ca ... providers/בברכה,
דור